Een ogenblik geduld a.u.b.

Updates

Latest news

05-09-2019 - Welbevinden als thema van de maand september

Vaak gaat het bij gezondheid om de lichamelijke gesteldheid. Maar wist je dat de verzorging van je geest net zo belangrijk is? Als je lekker in je vel zit én je mentaal goed voelt, functioneer je beter, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen beter de baas. Psychische gezondheid gaat om het vermogen om te gaan met gedachten, emoties en mensen, en is dus zeker zo belangrijk! 

Bekijk de cijfers van de maand hier.

08-08-2019 - Cijfers over infectieziekten toegevoegd
In de wereld om ons heen zijn bacteriën en virussen. Van sommige worden we ziek. Gaat zo’n ziekmakende bacterie of virus van mens op mens over? Dan noemen we een ziekte besmettelijk. Meestal worden mensen vanzelf beter, omdat ons lichaam afweerstoffen aanmaakt. Wordt iemand ernstig ziek van een infectieziekte? In dat geval is een behandeling nodig.
28-07-2019 - Nieuw jasje voor de Brabantscan!
Misschien is het je al opgevallen, maar de Brabantscan heeft een nieuw jasje gekregen. 
20-05-2019 - Jeugdhulp toegevoegd!
Hoe staat het in Brabant voor wat betreft jeugdhulp? Hoeveel jeugdigen in de leeftijd 0 tot 18 krijgen jeugdhulp? Hoeveel jeugdigen zitten er in jeugdbescherming en/of jeugdreclassering? Er is een nieuwe pagina toegevoegd op het dashboard jeugd, om hier een klein inzicht in te geven. 

News archive